ÉLŐBEN – Roby Lakatos és ifj. Cséki Kálmán duó: Gondolatok az életről

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

ÉLŐBEN – Roby Lakatos és ifj. Cséki Kálmán duó: Gondolatok az életről

Roby Lakatos külön erre az alkalomra összeállított új programján a klezmertől a swingen át, klasszikus örökzöld dallamokig vezeti az estét duó partnerével ifj. Cséki Kálmánnal.
Roby Lakatos nemcsak a hegedű virtuóza, hanem egy rendkívül sokoldalú zenész is, aki egyaránt jártas a klasszikus zene, a jazz, a magyar népzene és a cigányzene világában. Egyetemes zenész aki ragyogó technikákat ötvözve, improvizációs és zeneszerzői kreativitása révén vállt a Világ egyik legjobb hegedűművészévé.
Zenekara, a Roby Ensemble ma klasszikus zenei végzettséggel rendelkező virtuóz zenészekből áll, akik ugyanakkor jól ismerik a magyar cigányzene hagyományát is. Zenekari naptárjuk évekre előre tele van a világ nagy hangversenytermeinek meghívásával Moszkvától Japánig.
Roby Lakatos: hegedű
ifj. Cséki Kálmán: zongora

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a járványügyi rendelkezések értelmében a 18 év feletti felnőttek kizárólag Védettségi igazolvány bemutatásával vehetnek részt programjainkon! Kérjük belépőjegye megvásárlása előtt győződjön meg arról, hogy Védettségi igazolványa rendelkezésre áll!

Online jegyértékesítés: https://tixa.hu/gondolatokazeletrol
Irodánk nyitva tartása (Rát Mátyás Tér 4. )
Május 6-17. között: 11:30-17:30
Május 9-én zárva.
május 16 2021

Részletek

Dátum május 16
Idő 19:00 - 20:00
Ár 4000Ft

Helyszín

Zsinagóga

Kossuth Lajos u. 5.
Győr, Magyarország